Skam. - Stage, Carsten (Lightning Source Inc. (Tier 3) : Aarhus University Press, 2019)
Skam gor os ilde tilpas. Sa snart vi foler os negativt bedomt, pibler sveden frem, rodmen stiger op i kinderne, og vi kigger febrilsk efter et musehul at krybe i. Heldigvis ser andre mennesker os ikke nodvendigvis sadan, som vi frygter. Alligevel er der ifolge Carsten Stage, blufAerdig skamforsker ved Aarhus Universitet, ingen grund til at bide hovedet af al skam. Skam kan vAere en konstruktiv kilde til selvrefleksion og endda til politisk mobilisering. For uden nogen skam i livet ville vi ikke slet ikke kunne finde ud af at leve sammen.
Keywords: Shame.; Honte.; PHILOSOPHY.; Shame; Electronic books.