Tings Tale 01. - Knudsen, Lise RAr.; Lundbye, Steen Rosenvinge; Ravn, Mads.; Sorensen, Karsten Merrald ([Place of publication not identified] : Lightning Source Inc. (Tier 3) : Aarhus University Press, 2019)
Ting taler til os. DesvAerre kan vi ikke altid finde ud af at lytte til deres historier. Den kunst mestrer bidragyderne, som tAeller arkAeologer, konservatorer, kunsthistorikere og historikere i Tings Tale heldigvis og kan derfor give tingene en stemme. I dette nummer vAekkes folgende genstande til live: Maleriet Torvet i Horsens af Djalmar Christofersen Fire frelsergrave fra senmiddelalderen Gravfund fra yngre jernalder og vikingetid Glud Museums samlinger Middelfarts historiske bykerne.
Vendor-supplied metadata.
JSTOR
Keywords: Art -- Denmark; Art objects -- Denmark; Cultural property -- Denmark; Objets d'art -- Danemark; Art -- Danemark; Patrimoine culturel immatériel -- Danemark; History; ART; Art; Art objects; Cultural property; Denmark