Olympiodori in Platonis Gorgiam commentaria - Olympiodorus (B.G. Teubner, 1970)
Olympiodori Philosophi in Platonis Gorgiam Commentaria (Bibliotheca Scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana).
Keywords: Plato. -- Phaedo.; Phaedo (Plato); POETRY -- Epic.