Olympiodori in Platonis Gorgiam commentaria - Olympiodorus (Bibliotheca scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana., 1970)
Olympiodori Philosophi in Platonis Gorgiam Commentaria (Bibliotheca Scriptorum Graecorum et Romanorum Teubneriana).